-Det lille ekstra-

Brylluppet er en livsbegivenhed, som med tiden bliver familiehistorie. I modsætning til andre tilbagevendende familiefester, er denne enestående. Når I har valgt at mig som professionel bryllupsfotograf, får I billeder som kan genkalde stemningen fra denne specielle dag. Gå ikke glip af muligheden for at få  ekstra meget ud af jeres bryllupsbilleder, ved at benytte nedenstående ekstra tilbud. 

Takke kort med eget billede eller tekst, i lækker kvalitet.

Takke kort med eget billede eller tekst, i lækker kvalitet.

Takkekort med billede

Spar tid, og sig tak med stil. Jeg trykker og sender jeres takkekort ( som eksklusive postkort, i mat tryk ) med billede og tekst efter jeres valg ,eller standard-tekst.

-Hvis I har tilvalgt onlinegalleri, kan I få trykt login på kortet. Så kan jeres gæster straks gå ind og genopleve festen i billeder.

I får papir på hinanden -Og på hele brylluppet.

I får papir på hinanden -Og på hele brylluppet.

Totalpakke med fremkaldelse af alle billeder.

Papirbilleder går I arv, og jeres bryllup er familiehistorie. Derfor er det vigtigt at I får jeres billeder fremkaldt. Det kan være uoverskueligt og besværligt at finde et godt sted at fremkalde. At få billeder fra et helt bryllup uploaded til til en billedserver. Vente et uvist antal dage inden man har billederne i hånden.

Derfor kan I lade mig gøre hele. Jeg sørger ganske enkelt for, at I får samtlige billeder fra jeres bryllup fremkaldt. -Og jeg vil love jer, at I har dem inden for 1 uge! 

Online galleri, hvor I kan dele jeres login med dem I ønsker.

Online galleri, hvor I kan dele jeres login med dem I ønsker.

Online galleri

Giv jeres gæster en ekstra oplevelse!

I får et personligt online galleri i et helt år.

I får login til jeres helt personlige online galleri. I sender bare dette login til de gæster som skal have adgang. -Eller i kan lade det fremgå af takkekortene.

På den måde kan alle genopleve den store dag fra mobil, tablet, pc eller hvad de har lyst til.

 

 


Kan du ikke vælge?

-Og vil du bare have det hele ?

Få både takkekort med billede, Totalpakke med fremkaldelse af alle billeder og online galleri i 1 år.

Du kan trække 30 % fra den samlede pris, hvis du vælger alle tre ekstrapakker.