Hér finder I en vejledende prisliste, og beskrivelse af muligheder. Så I har en idé om hvad der passer til jeres bryllupsbudget, og ønsker til dagen. De nærmere detaljer og specielle ønsker til fotograferingen i løbet af dagen, tager vi en snak om inden den endelige beslutning tages.

Sådan fotograferes jeres bryllup:

Jeg er ved kirken i god tid før vielsen, hvor jeg orienterer mig om lysforhold, vinkler osv. Gommen ankommer, og jeg fotograferer stemningen mens han venter, og gæsterne ankommer. Gommen går ind i kirken, og bruden ankommer udenfor, hvor jeg venter på hende og tager billeder af ankomsten, samt klargøringen inden hun går op ad kirkegulvet. Når hun er klar, smutter jeg ind i forvejen, og er klar til at tage billeder når hun går op ad gulvet. Nå alle har sat sig, og under selve vielsen, forsøger jeg så diskret som muligt at indfange stemningsbilleder. Når vielsen er overstået, er jeg "løbet" i forvejen, så jeg kan fotografere jeres udgang af kirken. Udenfor lykønsker gæsterne jer, og det tager jeg også billeder af. Derefter er der mulighed for at tage nogle opstillede familieportrætter med f.eks. far, mor,børn og søskende. Efter kirken, går turen enten til receptionsstedet, eller direkte ud og lave portrætter. Ved portrætfotograferingen har I en eller to gæster med som hjælpere, og vi fotograferer jer på et i forvejen aftalt område. Ved receptionen cirkulerer jeg rundt og fanger sjove øjeblikke og stemninger der fortæller om dagen. Selve kageudskæringen fotograferer jeg naturligvis også. Vælger I den helt store dækning ( Pakke 1 ), er jeg jeres øjne resten af aftenen, til og med brudevalsen, hér fanger jeg mange øjeblikke som samlet kan hjælpe jer med at genopleve dagen, og aftenen i mange år frem over.

Vi holder et møde på mit kontor i god tid inden dagen. Hér gennemgår vi tidplanene fo dagen. Vi forventningsafstemmer i forhold til hvilke billeder der skal laves. Der er også kvalitet i at have mødt hinanden før selve dagen når vi skal være "på" sammen. Vi kender hinanden lidt bedre, og det gør at fotograferingen hurtigere bliver afslappet og ligetil.

 

_DSC5417.jpg