_DSC2689.jpg

Der er mange ting at holde styr på når I skal giftes. Når I vælger en professionel bryllupsfotograf er der én mindre. For at I skal kunne slappe endnu bedre af under fotograferingen, er hér et par gode råd, jeg gerne vil give videre.

 

1. Vær jer selv.

De bedste billeder kommer når I er trygge, og ikke kan lade være med at kysse, grine, og vise hvor dejligt det er at være sammen. Jeg sørger for at instruere jer en lille smule, så de naturlige udtryk får plads, og bliver til billeder der er både smukke, og kan vække følelser i årene fremover.

 

2. Hav en ven med.

Både af praktiske hensyn, men også fordi det er sjovt og rart, er det en rigtig god idé. I kan med fordel lave aftale med en (eller to) af gæsterne om, at de tager med til portrætfotograferingen. Portrætfotograferingen er en rigtig hyggelig aktivitet at være sammen med nær familie eller venner om.

 

3. Afsæt minimum en times tid til fotograferingen.

Kvalitet tager tid. fotograferingen, skal være en god oplevelse. Jeg arbejder effektivt og rutineret, og derfor kan vi sagtens nå at lave flotte billeder på en time. Ligesom resten af bryllupsdagen, går tiden med portrætfotografering, lyn-hurtigt. Det er om at nyde det mens man er i det.

 

4. Praktisk fodtøj.

Bryllupsfotografering foregår som regel udendørs. Vi vil som regel også bevæge os lidt omkring, og nogle gange også udenfor vej og stier. Især for bruden med tyl og høje sko, kan det være en udfordring. Det er derfor en rigtig god idé at have et par skiftesko med til denne del af brylluppet. Det gør det meget nemmere og hurtigere at komme omkring og bruge tiden godt på at lave flotte bryllupsbilleder. Hvis kjolen er af den lange slags, med mange lag tyl, kommer der som regel nogle rigtig fine billeder ud af at gommen giver en hjælpende hånd.

 

5. Vær klar til vejret.

Det danske vejr er lunefuldt. -Og det behøver ikke være et problem. Bare vi sammen har en plan. Overskyet, tåget,støvregn, eller byger, kan give rigtig flotte billeder. Jeg medbringer en paraply, som er egnet til billeder. Hvis det siler ned hele dagen, er der også råd for det. Hvis kirken er ledig efter brylluppet, kan vi sagtens lave finde bryllupsportrætter i tørvejr dér. Det kan også være en fin idé at køre til stedet hvor receptionen skal holdes, og lave fine billeder dér.

 

6. Sig jeres mening.

Samarbejde og kommunikation er nøglen til gode billeder. Jeg elsker at høre folks egne idéer, og sammen kan vi mere. I behøver ikke være kreative for at få gode billeder. Det skal jeg nok være. -Men tit opstår der idéer hos både jer og mig undervejs i fotograferingen. -Og så er det rart for jer at vide, at jeg altid er åben for idéer. 

 

7. Nyd det!

Nyd at I har prioriteret, at være helt trygge ved at få de bedste billeder fra dagen. Jeg forstår godt at der er mange ting der koster penge sådan en dag, og jeg er en af dem. Det har jeg respekt for, og jeg gør altid mit yderste for at billeder der skal være familiehistorie, vil være en oplevelse at kigge på i årene fremover.